divendres, 23 d’octubre del 2009

Personatges de Buenos Aires (1)

Bé, en primer lloc... em sap greu no haver participat massa en el blog!! (a veure si a partir d'ara m'hi poso més!!).

Gran tema el dels "personatges"!!! Aquí, i segons el que dius, Nadine, a diferencia de Palermo hi han totes les tribus urbanes que et puguis imaginar (encara que una mica més discretes que a Berlin...)

A buenos aires, més que l'estetica de les persones el que destaca és la necessitat que tenen per expresar verbalment tot el que se'ls passa pel cap! és impressionant, ningú es calla res i no tenen cap mena de vergonya per fer el numeret al mig del carrer. Per exemple, l'altre dia, la meva companya de pis (la Marina) va decidir sortir a corre al vespre pels parcs de Palermo. Bé, al cap de 15 minuts tornava a estar a casa! quan va passar corrents pel davant d'una parada de "colectivos" els comentaris van ser: linda! que hermosa sos!! la concha de mi madre, sos relinda! que fachera!... i wenu... al final, aquests comentaris aprens a ignorar-los. Al passar pel davant d'una altra parada de colectivos... els 50 homes que estaven fent cua (esperant el bus) van decidir que el millor que podien fer era aplaudir-la! total.. que la marina va passar corrents i es va trobar amb 50 pavos que l'aplaudien i l'animaven (amb els mateixos comentaris que en l'anterior parada...) i clar, tot el carrer (que no és petit) mirant-la! pobreta... va tornar a casa morta de vergonya!! jejeje

Per altra banda, l'altre tipus de personatge comú a Buenos Aires és la gent que demana diners, menjar... i la veritat és que alguns quasi son intimidants: lo normal és que a casa truquin 2 o 3 cops cada dia al timbre demanant que els baixis algo de menjar, i bueno... una colega un dia va baixar i va tenir la mala sort (no és el que passa normalment) que el que estava a la porta portava una pistola, i al final, en comptes de menjar li va haver de donar la tele, l'ordinador, etc, etc...

Bueno... si fem un segon capítol de personatges ja explicaré més coses divertides que passen amb la gent de Buenos Aires (que n'hi han unes quantes més! jeje)

Una abraçada mooolt gran a totes i a tots! i molts petons des de Buenos Aires (on per cert, la gent no balla tango pel carrer com intenten fer creure totes les postals!!)

1 comentari:

  1. doncs jo em vaig trobar un concert de tango en ple centre de buenos aires (no recordo com es diu, la zona on se surt de copes!) i la gent ballant to puesta!
    baci grossos!

    ;D

    ResponElimina