divendres, 23 d’octubre del 2009

DESPIPORRE

Bé, diria que això podria formar part d'un "personatges de bcn 2", tranquil·lament. Però crec que mereix un tema a part. De moment no tinc fotos ni vídeos, però existeixen documents gràfics que ho demostren (els aportaré quan els aconsegueixi). De fet, no sé com definir-ho tot plegat, potser em quedo amb la frase de l'Íñigo: "a esto sólo le falta una cabra para ser una peli de kusturica"
I és q vam assistir a la inauguració de la nova biblioteca...el cas és q, després del concertillu de la coral, ens van oferir una copeta de cava a tots i un grup de xaranga. L'error va ser no donar-nos res de menjar i no limitar les copes. Amb lo qual, a les 8 del vespre anàvem tots i totes (i tb incloc a certs profes i gent de direcció vària) amb una castanya monumental. El panorama va ser, per ordre cronològic en funció de les copes de cava: despiporre general més o menys controlat amb coros i dances incloses, balls cada cop més estrambòtics, el director agafant a na Maria de mallorca i ballant en plan pasodoble, despiporre descontrolat, conga amb direcció al capdavant, més cava a terra q a les copes, el rector de la UPC, animat per certs estudiants (els noms dels quals no farem públics) ballant en plan subidon al mig de la pista (al costat de la peixera) amb els braços ben amunt (tipus jota i/o muñeira), i no era l'únic, balls tipus country (girant i agafant-nos pels braços), "abandono" de les copes i directament de l'ampolla, tu! despiporre descontrolat màxim fins q els pobres músics van parar.
Jo no recordo q això hagués passat abans a l'escola, corregiu-me si m'ekivoko...i la veritat és q crec q ens feia falta per destensionar-nos tots plegats. En realitat va ser increïble, amb tocs surrealistes a dojo. L'únic problema serà veure'ns les cares altre cop el dilluns.

3 comentaris:

  1. jajajaja marta!! has d'aconseguir fotos o videos d'aixo!!!! quina pena no haver-hi estat en persona.... :)

    ResponElimina
  2. "a esto sólo le falta una cabra para ser una peli de kusturica"
    JAJAJAJAJAJAJAA!
    queremos documentos gráficos!!

    ResponElimina
  3. He vist les fotos i encara no em puc creure el que expliques...quina bojeria, com diu el lau "quina penissima no haver-hi estat...)

    Ah i un 9.5 a la frase de l'Iñigo...crec que és la millor manera de explicar la situació.

    ResponElimina