dissabte, 17 d’octubre del 2009

PERSONATGES DE BARCELONA (1a part)

Hola macos!
Si alguna cosa té barcelona és q entre tanta gent sempre trobes algun personatge...doncs bé, obro tema pq ens expliqueu quina mena de persons us trobeu per les vostres ciutats.
Ahir, la Liana i jo vam anar a fer una birreta i vam conéixer el pitjor cantautor del món. Va seure amb nosaltres i ens va dedicar unes quantes improvitzacions amb frases de l'ordre: "tu llevas una palestina y tu vas de rojo", "a ti te llamo linda y a ti guapa"...
Ens va explicar q anava a un concert de manu chao a nou barris i necessitava 6 eurus per l'entrada. Li vaig oferir un piti, pq diners como q no, i el va rebutjar. Al cap de 2 minuts s'ho va repensar i llavors no em va donar la gana d donar-li, per desagraït, amb lo qual ens va estar cantant "dame un cigarrito" durant una hora mentres la lili i jo l'anàvem ajudant a fer rima.
Quan aquest bon home va decidir marxar, van aparéixer dos persons més. Eren 2 killus encamisats, el primer va arribar corrents i es va fotre una òstia monumental davant dels nostres nassos. Va quedar estirat a terra mentre el seu amic se'ns acostava a demanar l'hora. De fet, ens va dir "perdona", acte seguit va fer una pausa per anunciar que necessitava tirar-se un pet, es va allunyar 2 metros i el va deixar anar. Es va tornar a acostar i va seguir la frase "teneis hora?"
En fi, entretingut tot plegat. Petits entreactes d'espontanis...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada